Peste

20 de ani de experienta

in industria farmaceutica!


Specializati in sectorul OTC-urilor (dispozitive medicale, produse dermatocosmetice, suplimente alimentare, biocide etc).

Calitatea este reperul principal dupa care ne ghidam;

Suntem un partener si furnizor de incredere.

Avem o echipa dedicata si experienta in domeniul productiei sub contracte (contract manufacturing).

Certificari

Compania EMINVEST Pharmaceuticals este o companie cu capital integral romanesc si incepe sa-si scrie istoria inca din anii ’90.

Emivest Pharmaceuticals este o companie specializata in dezvoltarea si comercializarea unei game diversificate de produse care include dispozitive medicale, suplimente alimentare, dermatocosmetice, biocide. Clientii nostri sunt companii farmaceutice si distribuitori de marci proprii ( private label ). Pentru a asigura cea mai bună calitate a serviciilor noastre, controlam intregul ciclu de dezvoltare si productie al fiecarui produs din portofoliul nostru.

Compania noastra isi desfasoara activitatea in sistemul de Management al Calitatii ISO:9001, iar pentru Dispozitive Medicale am implementat si am certificat ISO 13485.

Ne desfasuram activitatea pe baza și în conformitate cu Directivele UE privind dispozitivele medicale, suplimentele alimentare, produsele dermatocosmetice, biocide.

Pe langa productie, compania dispune de resursele necesare dezvoltarii ambalajelor si indentitatii produselor/ brandurilor in sistem de contract manufacturing/ private label.

Compania are expertiza in procesarea materiilor prime (peste 250), locul de productie fiind certificat: ISO, GMP, HACCP

EMINVEST Pharmaceuticals ofera servicii pentru parteneriate de tip contract manufacturing
pentru urmatoarele categorii:

Compania se caracterizeaza printr-o flexibilitate maxima, respectand standardele de calitate si asigurand o perfecta trasabilitate de la receptia materiilor prime pana la consumatorul final.Comapania dispune de capacitati de productie pentru semi-solide - 1.5 mil unitati/ an si lichide - 2.6 mil unitati/ an;

EMINVEST Pharmaceuticals are ca obiectiv o relație pe termen lung cu clientii sai, adaptandu-se rapid la cerintele si  nevoile lor, de a  furniza servicii suplimentare. Bazandu-si strategia pe calitate si oferirea unor servicii personalizate clientilor sai, compania a devenit un partener/ furnizor important in industria farmaceutica, capacitatile de productie extinzandu-se an de an.

Directiile de dezvoltare ale companiei includ extinderea facilitatilor si fluxurilor de productie pentru produse semisolide (supozitoare cu glicerina, supozitoare hemo, ovule vaginale) si lichide (dusuri vaginale, spray pentru durere in gat si igiena urechilor etc).preloader